Search:


Find us on Facebook Follow us on Twitter

© ICCM 2013

June 10-14, 2013

Registration for ICCM 2013 is closed.

Registration for 2014 will open in February 2014.

Sunday - Monday - Tuesday - Wednesday - Thursday - Friday

Import our Schedule

HTML Schedule iCal Schedule XML Schedule

NOTE: Italics = penciled in - as in still to be confirmed. If you see yourself here feel free to confirm.
>><<

Time (EDT) Activity
2:00 PM Setup-BoF

Monday, June 10th

Time (EDT) Activity
7:30 AM Breakfast (Pre-Conference attendees only)
9:00 AM Pre-Con Workshops
10:30 AM Snacks - Legacy 64 commons
12:30 PM Lunch (Pre-Conference attendees only)
1:00 PM Registration Opens

Worship Band Practice

1:30 PM Pre-Con Workshops
3:00 AM Snacks - Legacy 64 commons
4:30 PM Pre-Con Workshops conclude
5:00 PM Opening Dinner - Dining Commons
6:30 Worship - Euler 109
6:50 Andy Sturt - Drama - Euler 109
7:15 Welcome to ICCM - Euler 109
7:25 PM Host Welcome - Euler 109
7:35 PM Session Intros - Euler 109
8:00 Bof Instructions - Euler 109
8:10 PM Intro intro - Euler 109
8:15 PM 25 Group Intros (60 min) - Euler

Tuesday, June 11th

Time (EDT) Activity
7:30 AM Breakfast - Dining Commons
8:15 AM Worship/Devotional - Euler 109
8:45 AM Greetings & Host Announcements - Euler 109
9:00 AM Keynote 1 - Chuck Boudreau (1 hr) - Euler 109
10:00 AM Intro to Prayer Pals - Euler 109
10:10 AM Prayer Pals - Euler
10:40 AM Snack Break - Legacy 64 Commons
11:15 AM Session 1 (75 min)
Collaboration: Our Experiences with Collaboration Euler 118 By: Panel
Mobile: The Theology of Mobile Ministry Euler 130 By: Antoine RJ Wright
Security: Latest tools and trends in cyber security Euler 100 By: David Rhoades
Tech1: Leveraging Hyper-V Euler 218 By: Joseph Kejr
Tech2: DNS Euler 201 By: David White
12:30 PM Lunch (One-On-One)(LightSys BoF) - Dining Commons
1:45 PM Technology for Missions (TFM) Presentations 1 (60 min) - Euler 109
2:45 PM Snack Break - Legacy 64 Commons
3:15 PM TFM Presentations 2 (50 min) - Euler 109
4:15 PM Session Intros - Euler 109
4:30
4:30 PM Session 2 (75 min)
Collaboration: Communication Skills for Techies Euler 118 By: Roy Campbell
Mobile A Panel on Bring Your Own Device Euler 130 By: Antoine RJ Wright
Security: Reading your IPTables and Wireshark Euler 100 By: Tim Young
Tech1: CWIS - A Case Study in Developing Information Tools for Missions Euler 218 By: Paul Liu & Jon Bainbridge
Tech2: A Gentle Introduction to SQL Queries Euler 201 By: Andy Sturt
5:45 PM BoF Voting deadline
6:00 PM Dinner - Dining Commons
7:30 PM BOF 1 - Euler
8:30 PM BOF 2 - Euler
9:30 PM The Popcorn Social - Student Union

Wednesday, June 12th

Time (EDT) Activity
7:30 AM Breakfast - Dining Commons
8:30 AM Worship (30 min) - Euler 109
9:00 AM Worship Keynote 2 - David Housholder (1 hr) - Euler 109
10:00 AM Share and Prayer (1 hr) - Euler 109
11:00 AM Prayer Group Intro - Euler 109
11:10 AM 25Group Prayer - Euler
12:30 PM Lunch - Dining Commons
1:30 PM Free Time
*Geek Tours
*Local Trips
6:00 PM ICCM Banquet - Dining Commons, Banquet Rooms
7:00 PM Global ICCM Reports - Dining Commons, Banquet Rooms
8:00 PM TFM Awards - Dining Commons, Banquet Rooms
8:15 PM Andy Sturt - Drama - Dining Commons, Banquet Rooms

Thursday, June 13th

Time (EDT)

Activity
7:30 AM Breakfast - Dining Commons
8:15 AM Worship / Devotional (45 min) - Euler 109
8:45 AM Greetings & Host Announcements - Euler 109
9:00 AM Keynote 3 - Kevin Weaver (1 hr) - Euler 109
10:00 AM Prayer Pals Intro - Marj - Euler 109
10:10 AM Prayer Pals (30 min) - Euler 109
10:40 AM Snack Break - Legacy 64 Commons
11:15 AM Session 3 General Session - The state of Missions Security - Bram & Wouter, Open Doors (60 min) - Euler 109
12:30 PM Lunch - Dining Commons
1:45 PM Session 4 (75 min)
Collaboration: Collaboration is about Information Security Euler 118 By: Bob Blackwell
Mobile: Mobile Workshop: Sharing Content FROM Your Mobile Euler 130 By: Antoine RJ Wright
Security: Using Technology for Funding: How, Why, Legalities and Best Practices Euler 100 By: Mark Stephan
Tech1: Hands On with Exchange Part A Euler 218 By: Carl Armstrong
Tech2: Samba 4: Where is it Now? Euler 201 By: Chuck Tryon
3:00 PM Snack Break - Legacy 64 Commons
3:30 PM Session 5 (75 min)
Collaboration: IT Collaboration within a Multi-Site/Multi-Agency Mission Environment Euler 118 By: Panel
Mobile: J Query Mobile Euler 130 By: Phil Senn
Security: Security Incidents and Responses Euler 100 By: David White
Tech1: Hands On with Exchange Part B Euler 218 By: Carl Armstrong
Tech2: CHANGED: Taylor partnership with Kahn Academy / Offline E-learning Euler 201 By: Gary Friesen
4:45 PM Transition break
5:00 Mini-Session 6 (45 min)
Collaboration - Ministries/Businesses serving missions with tech Euler 118 By: BOF
Mobile - Group in-depth discussion of IT atmosphere and attitude issues Euler 130 By: Caleb Unseth
Security - Cultural, Ethical, and Social Considerations for Technology and Cross-Cultural Engagement Euler 100 By: Brad R.
Tech1 Infrastructure As Code Euler 218 By: James Gifford
Tech2 - Discussion about Scrum (project management methodology) Euler 201 By: Brian Hibberd
6:00 Pm Dinner - Dining Commons
7:30 PM BOF 3 - Euler
8:30 PM BOF 4 - Euler
9:30 PM Ivanhoes BoF - Student Union

Friday, June 14th

Time (EDT)

Activity

7:30 AM Breakfast - Dining Commons
8:15 AM Worship / Devotional - Euler 109
8:45 AM Greetings & Host Announcements - Euler 109

Music Team/

9:00 AM What's Hot? What's Not! - Euler 109
10:00 AM Snack Break - Legacy 64 Commons
10:30 AM 25Group Farewell - Euler
11:30 AM Transition Break
11:40 AM Farewall & Closing Worship - Euler 109
12:30 PM Lunch (One-on-Ones) - Dining Commons
1:30 PM Airport Shuttles - Morris